domingo, 29 de abril de 2018

Experiència Fundació Arrels

Quan vam arribar a la Fundació Arrels, ens van portar a una sala on el director d'Arrels ens va explicar sobre les persones que viuen al carrer, com vivien, que feien, com els cuidaven a la Fundació, un cop vam acabar la xerrada, ens va venir un senyor que es deia Jaume i ens va explicar que feia mes de 25 anys que vivia al carrer, com hi va acabar-hi, com es vivia, les seves experiències... 

Quan el Jaume va acabar ens van anar ensenyant els diferents llocs de la Fundació, el primer lloc va ser la sala a on hi havia unes taules a on els sense sostre podien llegir els diaris i passa el temps allà, desprès vam entrar una de les habitacions on rentaven i planxaven la roba i donaven sabates per a ells, quan vam sortir vam anar a la cuina i desprès a la sala de manualitats, allà el senyor que ens estava fent la visita ens va ensenya el mural que havia fer per Carnaval.
Tot seguit ens van dir a on estaven les dutxes i vam anar a una altre sala a on hi havia tot el material de recanvi, mentre estàvam anant vam passar per una saleta a on els que tenien que anar amb croses o cadires de rodes els hi deixàvem. Per acabar la visita ens va portar a la farmaciola on hi havia els medicaments de cadascú. 

La meva experiència va ser molt bona ja que vaig veure que no era com jo pensaven i vaig veure que son iguals que tots i no per això els hi has de tenir por ni tractar-los malament.

No hay comentarios:

Publicar un comentario